تحقیق نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

۱- کاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرایند
۵- شستشو ی چغندر
۶- تهیه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشک کردن تفاله
۹- تصفیه شربت خام
۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون
سانتريفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازي:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
استفاده از فرايند انتشار براي عصاره گيري از نيشكر (Diffusion process)
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخي براي توليد شكر خام
تصفيه شكر خام
آفيناسيون شكر خام (Affination of raw sugar)
حل كردن شكر خام(Melting)
تصفيه شربت شكر خام
طباخي براي توليد شكر سفيد
تعداد صفحه 23 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>