طرح توجیهی استفاده و بازیافت ضایعات مرکبات

تولید پکتین از پوست مرکبات وسیب

ظرفیت : ۴۰۰۰ تن در سال

مواد اولیه : پوست مرکبات ، سیب

اشتغال زایی : ۸۰ نفر

– معرفی محصول

– توضیح موارد مصرف و کاربرد

– وضعیت عرضه و تقاضا

– جداول مربوط به هزینه ها

برای اولین بار در سال ۱۸۲۰ پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج افراد میوه های ژله دار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوه های فاقد ژله مخلوط کردند
به عنوان مثال توت فرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند . ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.

پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل درترکیب با شکر (قند) و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از ۰٫۱ تا ۴ درصد متفاوت می باشد سیب و مرکبات عمده ترین منابع غنی از پکتین می باشند. موقعیت اقتصادی این دو محصول نیز به کشت وفور آنها در مناطق مختلف برمی گردد. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>